КМДА Київська міська державна адміністрація


20 листопада 2018

20 листопада у м. Києві розпочались командно-штабні навчання органів управління та сил цивільного захисту

20 листопада у м. Києві розпочались командно-штабні навчання органів управління та сил цивільного захисту

На виконання Плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 981-р, у період з 20 по 23 листопада 2018 року Державною службою України з надзвичайних ситуацій у м. Києві проводяться командно-штабні навчання з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту м. Києва.

Зокрема, 20.11.2018 року в Дніпровському районі м. Києва відпрацьовується питання ліквідації надзвичайної ситуації природного характеру, яка  умовно виникла при погіршенні погодних умов (снігові замети, падіння дерев, пошкодження електромереж), з метою відпрацювання взаємодії та злагодженої роботи спеціалізованих служб цивільного захисту Дніпровського району, підприємств, установ та організацій району, які залучаються до ліквідації надзвичайної ситуації.

Відповідно до ввідної команди проведено засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, введено в дію План реагування органів управління та сил цивільного захисту при виникненні надзвичайних ситуацій метеорологічного характеру.

Головою Дніпровської РДА призначено керівника з ліквідації наслідків НС.

Штабом з ліквідації надзвичайних ситуацій визначено головні напрямки з усунення загрози, прийнято рішення щодо проведення аварійно-рятувальних робіт, захисту населення і території від наслідків НС, нормалізації життєдіяльності району.

До навчань залучено органи управління та сили ЦЗ району, спеціалізовані служби цивільного захисту, техніка та персонал всіх районних комунальних служб: КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них», Комунальне підприємство по утриманню зелених насаджень та КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду».

За інформацією відділу з питань надзвичайних ситуацій Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.