Головна  →  Новини  →  22 листопада 2018

Командно-штабні навчання аварійно-рятувальних служб на ТОВ «Євро-Реконструкція»

Командно-штабні навчання аварійно-рятувальних служб на ТОВ «Євро-Реконструкція»

Відповідно до плану навчань 22 листопада по ввідній на території Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро-Реконструкція» сталася аварія, пов’язана з проривом газової мережі. В результаті виникла надзвичайна ситуація техногенного характеру і, як наслідок, було припинено теплопостачання Дніпровського району м. Києва.

До зони надзвичайної ситуації потрапили житлові та нежитлові будівлі району, споруди, міські комунікації, медичні заклади, заклади освіти, соціальної та торгівельної сфери. В результаті аварії теплопостачання було припинено в 631 житловому будинку, 40 закладах дошкільної освіти, 24 закладах загальної середньої освіти , 280 відомчих спорудах, 13 медичних закладах.

Введено в дію «План реагування органів управління та сил цивільного захисту Дніпровського району м. Києва при виникненні надзвичайних ситуацій техногенного характеру». Призначено керівника з ліквідації надзвичайної ситуації та створено штаб з ліквідації НС.

Було проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації на якій визначені основні завдання спеціалізованим службам цивільного захисту щодо організації та проведення аварійно-відновлювальних робіт на ТОВ «Євро-Реконструкція».

Органи управління та сили цивільного захисту були переведені в режим функціонування надзвичайної ситуації.

Силами аварійних бригад Товариства з обмеженою відповідальністю «Євро-Реконструкція, Районних теплових мереж «Дарниця», Київської аварійно-рятівної служби Київської міської державної адміністрації, Дніпровського районного управління Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у м. Києві та Публічного акціонерного товариства «Київгаз» було ліквідовано аварію та проведені відновлювальні роботи для забезпечення теплопостачання на території Дніпровського району.

За інформацією відділу з питань надзвичайних ситуації Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку