Головна  →  Новини  →  27 листопада 2018

У приміщені ЖЕД № 402 відбувся виїзний прийом громадян

У приміщені ЖЕД № 402 відбувся виїзний прийом громадян

Вчора був проведений виїзний прийом громадян у приміщені житлово-експлуатаційної дільниці №402 (вул. Пожарського, 8-а), який був запланований заздалегідь. Але у зв’язку зі складною ситуацією, яка наразі склалася у державі, виникла необхідність присутності очільника району Петра Онофрійчука у Київській міській державній адміністрації. Тому прийом громадян проводив перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Віктор Сушінець. Для оперативного вирішення питань та надання більш точної відповіді на прийомі завжди присутні відповідні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Питання, з якими звернулись мешканці району доволі різноманітні: надання житлової площі багатодітній матері, проблеми із опаленням у будинку, освітлення місць загального користування, ремонт ліфтового обладнання, необхідності проведення ремонту сходових клітин, а також ремонт зливоприймальної мережі на прибудинковій території.

Віктор Васильович уважно вислухав кожного заявника та надав відповідні роз’яснення з порушених питань. Також він доручив керівникам відповідних структурних підрозділів надати можливу, враховуючи повноваження, допомогу у їх вирішенні.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу роботи із зверненнями громадян

Перейти до спискуВерсiя для друку