Головна  →  Новини  →  30 листопада 2018

Учні школи №125 взяли участь в заходах з нагоди міжнародного співробітництва в рамках проекту «Київ заговорить англійською»

Учні школи №125 взяли участь в заходах з нагоди міжнародного співробітництва в рамках проекту «Київ заговорить англійською»

Вивчення англійської мови – процес непростий і тривалий. Проте, варто винести його за межі класу, зробити вивчення іноземної мови частиною життя і відчуєш, який це потужний інструмент для подолання бар’єрів у міжкультурному спілкуванні, інструмент  пізнання іншої культури та пропаганди власної.
Bring English Classes to Life!” під таким гаслом у спеціалізованій школі №125 з поглибленим вивченням англійської мови (вул. Плеханова, 2) відбулися заходи в рамках міжнародного співробітництва, метою яких було активізувати пізнавальну діяльність та підвищити мотивацію учнів у вивчення англійської мови.
В рамках реалізації громадського проекту «Київ заговорить англійською», команда учнів 10-11 класів школи брала участь у фінальному етапі першого чемпіонату з англійської мови серед загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва, що відбувся 23 листопада 2018 року у приміщенні Київської міської державної адміністрації. Цікавий формат та зміст завдань мали на меті визначити рівень знань лексики, граматики та сформованість комунікативної компетентності. Надзвичайно потужні команди представляли 32 загальноосвітні навчальні заклади столиці. Приємно зазначити, що учні нашої школи посіли 5-те місце у командному заліку, продемонстрували високий рівень володіння англійською мовою.
Спеціалізована школа №125 має давні дружні зв’язки з Київським міжнародним університетом. Традиційними стали спільні заходи, спрямовані на розвиток творчого потенціалу учнів, підвищення мотивації у вивченні англійської мови та надання можливості продемонструвати знання та акторську майстерність в умовах змагання. Так, 28 листопада 2018 року шкільна команда “Smart”, брала участь у традиційному інтелектуальному турнірі “Mr Know All”. Знання в галузі країнознавства, лінгвістики, переклад поезії, вміння аудіювати та переказувати текст, злагоджену роботу команди – все це за відносно короткий час продемонструвати гравці. А інсценізація уривку з «Легенди про Робін Гуда» запам’яталась глядачам  динамізмом, яскравими образами та вмілими відтворенням історичної епохи середньовічної Англії. У наполегливій боротьбі команді “Smart” вдалося здобути перемогу і отримати достойні нагороди: «Диплом І ступеня», нагороди у номінаціях «Мовленнєва правильність» та «Ерудиція та креативність».
В рамках співпраці з Центром іноземних мов “Up&Go!”, розпочалася спільна робота кафедри іноземних мов школи з викладачами центру, носіями англійської мови. Так, учні 5-8 класів мали чудову нагоду поспілкуватись з носієм англійської мови Ізраїлем Бараком (Великобританія) на теми, близькі, з огляду на вік учнів та рівень сформованості їх мовної та мовленнєвої компетентностей.
Адміністрація школи дякує вчителів кафедри іноземних мов за високий фаховий рівень, ентузіазм,  креативність та впровадження інноваційних методів роботи у навчанні іноземних мов.
Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління освіти Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку