КМДА Київська міська державна адміністрація


3 грудня 2018

Очільник Дніпровської РДА провів прийом громадян

Очільник Дніпровської РДА провів прийом громадян

Сьогодні, 3 грудня, голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук провів особистий прийом громадян. Спілкування з мешканцями проходило в приміщенні Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації (бульв. Праці, 1/1). Участь у прийомі взяли спеціалісти самостійних управлінь та інших структурних підрозділів Дніпровської РДА.

Питання з якими звернулися дніпровчани стосувалися: поліпшення житлових умов, ремонту системи водопостачання та водовідведення, заміни вікон у під’їзді, відновлення освітлення місць загального користування, відновлення благоустрою прибудинкової території, заміна поштової таблички на фасаді будинку та отримання субсидії. Окремо звернувся громадянин з питанням оренди нежитлового приміщення комунальної форми власності.   

Петро Онофрійчук уважно вислухав кожного відвідувача та дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо оперативного вирішення озвучених питань або надання можливої, враховуючи повноваження, допомоги у їх вирішенні.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу роботи із зверненнями громадян



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.