Головна  →  Новини  →  6 грудня 2018

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем Збройних Сил України

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці, ветерани війн, учасники бойових дій!

У непростий час ми відзначаємо чергову річницю Вашого професійного свята. День Збройних сил України – це данина поваги тим, хто захищає територію нашої країни від ворогів, піклується про безпеку та зміцнення обороноздатності Української держави. Пошана тим, хто у різні часи, завдяки незламному духу, захищав та відстоював суверенітет незалежної України.

Ваші бойові подвиги є зразком безмежної відданості і любові до рідної землі, мужності та героїзму. Вони назавжди залишаться в пам’яті майбутніх поколінь.

Переконаний, що навіть у найскладніших умовах Ви будете вірними присязі, спрямуєте всі свої сили й професійну майстерність на підтримання високої бойової готовності.

Шановні захисники Вітчизни! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Нехай козацька мужність, дідівська гідність, батьківська мудрість надають Вам незламної сили волі та віри у власні сили, а оптимізм, спокій та впевненість завжди крокують поряд. Бажаю не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на Вас чекають рідні та близькі люди.

Зичу всім нам миру і спoкою на всій українській землі, благополуччя та процвітання нашій державі.

 

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

Перейти до спискуВерсiя для друку