КМДА Київська міська державна адміністрація


10 грудня 2018

В Дніпровському районі відбувся турнір з міні-футболу на Кубок “Захисника України”

В Дніпровському районі відбувся турнір з міні-футболу на Кубок “Захисника України”

7-8 грудня у спорткомплексі Навчально-виховного комплексу “Домінанта” проходили матчі VII турніру з міні-футболу на Кубок “Захисника України”. В Дніпровському районі вже стало доброю спортивною традицією на честь Дня Збройних сил України проводити футбольний турнір. Його щорічно організовують відділ молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації спільно з Благодійною організацією «Благодійний фонд “Дніпровський” за підтримки депутатів Київради: Олени Овраменко, Ярослава Горбунова, Андрія Страннікова та Віталія Рослякова.

Цього року у змаганнях взяли участь 6 команд установ та організацій Дніпровського району, які були розділені на дві підгрупи. До першої увійшли команди: Дніпровського районного управління Національної поліції України в місті Києві, Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та дебютанти Турніру - команда військової частини А-0525.

У другій групі змагались чинні володарі Кубку - команда районного управління освіти; Дніпровського Районного управління Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві та Дніпровського районного суду м. Києва.

В перший день Турніру проходив груповий етап, в якому збірні команди боролися за вихід до півфіналу. У першій групі, перемігши обох супротивників, впевнено кваліфікувалися поліціанти. А другу путівку, здолавши в напруженій зустрічі команду Дніпровської райдержадміністрації з рахунком 3:1, здобули армійці.

У другій групі жереб звів фіналістів минулорічного турніру та дуже амбіційну команду Районного суду. В цій групі сенсацією Турніру стала несподівана, але впевнена перемога команди працівників суду над обома фіналістами та не потрапляння минулорічного чемпіона, команди освітян.

Тож у одній півфінальній парі зустрілися футболісти-поліціанти та рятувальники, де останні святкували впевнену перемогу з рахунком 5:1, а в другій парі працівники суду не залишили жодного шансу армійцям. Рахунок зустрічі - 3:0

В матчі за третє місце дебютанти Турніру, команда армійців, дала справжній бій поліціантам. Запеклість спортивного протистояння підтверджує велемовний рахунок основного часу - 4:4. Долю «бронзи» вирішувала серія післяматчевих пенальті, в яких шальки терезів схилилися на користь команди Дніпровського районного управління Національної поліції України.

У фіналі рятувальники взяли реванш за дошкульну поразку в груповому турнірі. Два тайми напруженої безкомпромісної гри подарували глядачам «феєрверк» голів - матч завершився з рахунком 7:4.

Отож, вітаємо нових володарів Кубку, збірну команду Дніпровського районного управління ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві! Зазначимо, що за 7-річну історію цього Турніру рятувальники вибороли перемогу втретє.

Кращим гравцем Турніру визнано Вячеслава Стрижеуса з команди Дніпровського районного суду, а кращим воротарем - Віктора Любімського з команди Дніпровського районного управління Національної поліції України.

Вітали учасників Турніру та вручали нагороди заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Алла Загородня, депутат Київради Ярослав Горбунов, начальник районного відділу молоді та спорту Василь Ільєнко, голова Благодійного фонду «Дніпровський» Анатолій Павленко, начальник Дніпровського районного управління ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій України в м. Києві Ігор Шилохвост.

За інформацією відділу молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.