КМДА Київська міська державна адміністрація


11 грудня 2018

Збірна команда Дніпровської РДА посіла 3 місце у загальнокомандному заліку VII Спартакіади

Збірна команда Дніпровської РДА посіла 3 місце у загальнокомандному заліку VII Спартакіади

Сьогодні, 11 грудня, в приміщень Дніпровської райдержадміністрації відбулося урочисте нагородження збірної команди РДА. Виконуючий обов’язки голови Дніпровського району Віктор Сушінець, заступник голови РДА Алла Загородня та начальник районного відділу молоді та спорту Василь Ільєнко привітали членів збірної команди первинної профспілкової організації Дніпровської райдержадміністрації за почесне третє місце у загальнокомандному заліку під час VII спартакіади Об’єднання первинних профспілкових організацій Київради та КМДА «Праця і спорт ведуть до висот – 2018».

За словами Віктора Васильовича це успіх, який надихає на подальші досягнення в спорті. Головне – займатися та тренуватися аби досягати результатів. Від імені профспілкової організації РДА членів збірної команди району було нагороджено заохочувальними подарунками.

Держслужбовці Дніпровської райдержадміністрації вибороли третє місце на VІI Спартакіаді профспілок, до програми якої входили 6 видів спорту: шашки, шахи, настільний теніс, волейбол, міні-футбол та спортивна стрільба. Змагання тривали з лютого до жовтня 2018 року. В проведені змагань взяли участь 54 команди первинних профспілкових організацій, що входять до Об’єднання первинних профспілкових організацій Київради та КМДА: районні державні адміністрації, департаменти КМДА, секретаріат Київради, комунальні підприємства та інші установи.  

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.