Головна  →  Новини  →  11 грудня 2018

12 грудня із 07:00 в’їзд вантажного транспорту до Києва може бути обмежений через снігопад

12 грудня із 07:00 в’їзд вантажного транспорту до Києва може бути обмежений через снігопад

12 грудня із 07:00 в’їзд вантажного транспорту до Києва може бути обмежено. Це необхідно для забезпечення безперебійної роботи спецтехніки під час оперативного прибирання та вивезення снігу. Рішення про обмеження в’їзду прийматимуть, зважаючи на інтенсивність снігопаду та стан доріг. Про це повідомили в Управлінні з питань надзвичайних ситуацій КМДА після засідання постійної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Обмеження на в’їзд діятиме до покращення погодних умов.

Нагадаємо – за інформацією Українського гідрометцентру, завтра, 12 грудня, у Києві очікується сильний сніг, приріст якого становитиме 13-18 см, хуртовини, пориви вітру 15-18 м/с, на дорогах ожеледиця. Такі погодні умови можуть зумовити часткове порушення руху транспорту на автомобільних дорогах та вулицях (2 рівень загрози «жовтий»).

Під час ускладнення погодних умов закликаємо водіїв за можливості утриматися від поїздок на власних авто та надати перевагу громадському транспорту, а також дотримуватися правил паркування, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Пішоходам рекомендується рухатись тротуарами з обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обережними та обачливими.

У разі посилення снігопаду Департамент транспортної інфраструктури, Головне управління ДСНС України в м. Києві, комунальна корпорація «Київавтодор», комунальне підприємство «Київпастранс» залучатимуть додаткову спеціальну техніку (особливо на небезпечних спусках) згідно із узгодженим переліком та Планом реагування у разі загрози або виникненні метеорологічних надзвичайних ситуацій.

Також у разі великого снігопаду до прибирання територій району залучатимуть підприємства, установи та організації.

За інформацією old.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку