Головна  →  Новини  →  11 грудня 2018

Зеленбудівці висадили алею з 27-ми кленів гостролистих

Зеленбудівці висадили алею з 27-ми кленів гостролистих

Районні озеленювачі постійно дбають про збільшення та поповнення зелених зон нашого району. Наразі у парку вздовж вул. А. Малишка з’явилась нова алея з 27-ми кленів гостролистих. Всі дерева знаходяться у стані спокою та із закритою кореневою системою, що дозволяє посадку у зимовий період.

Також зеленбудівці виконують роботи з формувальної обрізки кущів для створення красивого сформованого чагарника у міському просторі. Сьогодні озеленювачі підрізали кущі у парку біля приміщення Центру культури та мистецтв Дніпровського району (вул. Алматинська, 109).

Довідково.

З часом декоративні кущі старіють, розростаються, і зовнішній вигляд їх погіршується. Тому одним із догляду за такими чагарниками є своєчасна обрізка. Існує три види обрізки: формувальне, омолоджуюче і санітарне. Проведення формувальної обрізки обумовлено необхідністю стимулювання росту рослин. Вона дозволяє надати чагарникам бажаний розмір, забезпечити їх акуратність і пишність. Омолоджуюча обрізка спрямована на оновлення рослини, усунення ознак старіння. Санітарна обрізка ставить своєю метою видалення сухих, пошкоджених і хворих гілок. Для більшості чагарників найбільш сприятливий період для обрізання тоді, коли рослини знаходяться в періоді спокою.

За інформацією Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку