Головна  →  Оголошення  →  12 грудня 2018

Для підприємців проводиться конкурс в рамках програм Європейського союзу COSME та HORIZON 2020

Для підприємців проводиться конкурс в рамках програм Європейського союзу COSME та HORIZON 2020

Торгово-промислова палата України запрошує підприємства прийняти участь в конкурсному відборі з проекту «Оцінка інноваційного потенціалу вашого підприємства».

Конкурс проводиться в рамках участі ТПП України в програмі Європейського союзу COSME  «Конкурентоспроможність підприємств малого і середнього бізнесу (2014—2020)», яка спрямована на створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього підприємництва  та програми Horizon 2020, компонент – «Посилення розвитку інноваційного менеджменту» (Enhancing innovation management capacities).

Прийняти участь у конкурсі можуть підприємства, які зареєстровані в Україні та не перебувають у процесі ліквідації і банкрутства, інформовані та проводять на підприємстві систему інноваційного менеджменту, володіють англійською мовою і готові для подальшого спілкування з консультантами.

37 переможців конкурсу отримують можливість на безкоштовній основі сформувати звіт Європейського зразка – оцінка рівня інноваційного розвитку підприємства,  та спеціалізовані консультації щодо оптимізації процесів менеджменту для підвищення основних показників, порівнявши свою діяльність з найкращою європейською практикою у спільному профільному сегменті, скориставшись сучасним інструментом управління підприємством - Benchmarketing.

Для участі в конкурсному відборі необхідно надіслати анкету встановленого зразка на електронну пошту: [email protected].

Детальна інформація за телефоном: 044-584-28-14

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Департаменту промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (КМДА)

Перейти до спискуВерсiя для друку