КМДА Київська міська державна адміністрація


13 грудня 2018

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання від снігу території району

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання від снігу території району

Комунальні служби Дніпровського району в посиленому режимі прибирають територію району від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до робіт було залучено 693 комунальники та 56 одиниць спецтехніки. Крім того здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 289 т посипкових матеріалів).

Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» продовжуються роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів і зупинок громадського транспорту.

Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи по очищенню від наслідків снігопаду підвідомчих територій: міждворових проїздів та прибудинкових території району.

Тривають роботи в закладах соціальної сфери Дніпровського району з прибирання територій від снігу та накрижень.

На балансових територіях Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району триває робота з прибиранню від снігу та накрижень доріжок, для того аби громадяни могли без перешкод дістатися до станцій метро та зупинок громадського транспорту, а також очищення від снігу лав та урн,  посипання доріжок протиожеледною сумішшю.

Сніг у столиці не припиняється, тож комунальні служби району продовжуватимуть працювати у посиленому цілодобовому режимі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.