КМДА Київська міська державна адміністрація


14 грудня 2018

18 грудня у бібліотеці ім. П.Тичини відбудеться творча зустріч з письменницею Ірен Роздобудько

18 грудня у бібліотеці ім. П.Тичини відбудеться творча зустріч з письменницею Ірен Роздобудько

18 грудня о 17.00 у бібліотеці ім П.Тичини (вул. Митрополита А. Шептицького, 24) відбудеться творча зустріч з письменницею, поетесою, журналісткою, сценаристом Ірен Роздобудько.

Під час зустрічі відбудеться презентація «Прилетіла ластівочка» в якому авторка запрошує читача дізнатися правду про знамениту мелодію «Щедрик».

Наприкінці відбудеться афтограф-сесія.

Запрошуються всі бажаючі на творчу зустріч з письменницею.

Довідково.

Письменниця у своїй творчості ніколи не обмежувалася якимись одним жанром, вона також сміливо експериментує із стилями, темами та героями і вибудовує власну оригінальну манеру.

У творчому доробку Ірен кілька десятків дуже різних книжок, серед яких легкі детективи, любовні, психологічні, сатиричні романи та навіть дитячі книжки, зокрема «Коли оживають ляльки», «Пригоди на острові Клаварен», «Дитинство видатних людей», куди увійшли п'ять біографій маленьких геніїв різних країн - Блеза Паскаля, Вольфганга Моцарта, Катерини Білокур, Чарлі Чапліна та Ганса Андерсена.

Ірен Роздобудько є лауреатом літературного конкурсу «Коронація слова» 2000 та 2001 років, а також переможцем цього конкурсу у 2005 році.

У 2011 році вона отримала спеціальну відзнаку конкурсу «Коронація слова 2011» у номінації «Кіносценарії» за «Садок Вишневий…».

У 201 році Ірен отримала відзнаку «Золотий письменник України».

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу культури Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.