Головна  →  Новини  →  14 грудня 2018

Комунальники району 4-ту добу в посиленому режимі прибирають район від снігу

Комунальники району 4-ту добу в посиленому режимі прибирають район від снігу

Протягом останніх діб триває снігопад в столиці, в зв’язку з цим комунальні служби району  в посиленому режимі прибирають територію від снігу. Станом на 16:00 годину до проведення робіт залучено 596 комунальник та 64 одиниці снігоприбиральної спецтехніки. Тривають роботи з обробки протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 53.5 т посипкових матеріалів).

Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання не припиняють роботи з зимового утримання: постійно прибираються та, у разі необхідності, посипальними матеріалами обробляються тротуари, наземні пішохідні переходи, сходові марші, зупинки громадського транспорту.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку