Головна  →  Новини  →  18 грудня 2018

Дніпровчани вибороли призові місця на Кубку України з гімнастики та на Чемпіонаті України з боксу серед жінок

Дніпровчани вибороли призові місця на Кубку України з гімнастики та на Чемпіонаті України з боксу серед жінок

Вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи №10 Дніпровського району вкотре підтверджують високий рівень спортивної майстерності. Наразі вони взяли участь у Чемпіонаті України з боксу серед жінок, жінок-молоді, юніорок, дівчат до 22 років, присвячений пам’яті заслуженого тренера України Валерія Дем’янова. Чемпіонат проходив з 12 по 16 грудня у Івано-Франківську. Наші спортсменки Дитячо-юнацької спортивної школи №10 показали чудовий результат. Три представниці району стали Чемпіонками України у різних вагових категоріях:

  • Чемпіонка України серед молоді - Лакійчук Христина – вагова категорія 48кг;
  • Чемпіонка України серед юніорок – Андрущик Анна - вагова категорія 46кг;
  • Чемпіонка України серед юніорок - Новіцька Марія - вагова категорія 48 кг.

Спортсменок до перемоги у Чемпіонаті України готували тренери-викладачі з боксу Дитячо-юнацької спортивної школи № 10 Світлана Нехай та Віктор Цехмейстр.

Також з 13 по 15 грудня у м. Харкові відбувся Кубок України (ІІІ ранг) з гімнастики серед дорослих та малечі, в якому також взяли участь вихованці Дитячо-юнацької спортивної школи №10. Дівчата з естетичної групової гімнастики «GRAND-Kids» на турнірі «Алькор-2018» (неофіційний Кубок України для малечі) посіли перше місце у віковій категорії 6-8 років. Дорослі дівчата у Кубку України (ІІІ ранг) серед дорослих посіли третє місце і стали бронзовими призерками (тренер-викладач ДЮСШ №10 Яна Шупілова).

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку