КМДА Київська міська державна адміністрація


20 грудня 2018

Вчора в парку «Перемога» засвітили Головну ялинку Дніпровського району

Вчора в парку «Перемога» засвітили Головну ялинку Дніпровського району

19 грудня, в День Святого Миколая, у Парку культури і відпочинку «Перемога» (бульв. Перова, 2) урочисто засвітили вогні Головної ялинки Дніпровського району. Біля зеленої красуні в очікуванні зібралися декілька сотень дніпровчан, серед яких було чимало дітей - саме вони найнетерплячіше виглядали Миколая та чекали на святковий момент запалення ялинки.

В урочистій церемонії взяли участь Віктор Сушінець, виконуючий обов’язки голови Дніпровської райдержадміністрації та Алла Загородня, заступник очільника району.

Віктор Васильович привітав всіх присутніх із початком різдвяно-новорічних свят та побажав миру Україні, процвітання нашому району, злагоди, щастя та благополуччя кожній родині.

На радість дітям на сцені з’явився Святий Миколай у супроводі казкових героїв. Він побажав, щоб усі дорослі ставали добрим прикладом для дітей, а діти росли в любові і були гідною опорою для держави у майбутньому. Всі разом, дружно взявшись за руки, засвітили Головну ялинку району. Струнка, яскрава, різнокольорова красуня буде освітлювати наш район своїми вогнями та дарувати радість протягом всіх різдвяно-новорічних свят.

Зимовий мороз ніяк не зіпсував святкового настрою. Артисти зразкового художнього колективу «Талісман» та Театру української традиції «Дзеркало» подарували присутнім танці, українські народні зимові співанки – улюблені всіма колядки та щедрівки.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політки



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.