КМДА Київська міська державна адміністрація


25 грудня 2018

Тривають роботи з прибирання від снігу території району

Тривають роботи з прибирання від снігу території району

Сьогодні, 25 грудня, з самого ранку всі комунальні служби району в посиленому режимі прибирають територію району від снігу. Станом на 7:00 годину до робіт було залучено 606 комунальників та 55 одиниць спецтехніки. 390 т посипкових матеріалів використано для здійснення обробки магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту протиожеледними матеріалами.

Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» продовжуються роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів і зупинок громадського транспорту. Активно задіяна спецтехніка: снігоочисні машини, солерозкидувачі, трактори, фронтові погрузчики тощо.

Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи по очищенню від наслідків снігопаду підвідомчих територій: міждворових проїздів та прибудинкових території району.

На балансових територіях Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району триває робота з прибиранню від снігу та накрижень доріжок, для того аби громадяни могли без перешкод дістатися до станцій метро та зупинок громадського транспорту, а також очищення від снігу лав та урн,  посипання доріжок протиожеледною сумішшю.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.