КМДА Київська міська державна адміністрація


26 грудня 2018

Комунальні служби продовжують прибирати територію району від снігу

Комунальні служби продовжують прибирати територію району від снігу

В Дніпровському районі в посиленому режимі тривають робот з прибирання снігу. Станом на 7:00 годину ранку до проведення робіт було залучено 613 комунальників та 40 одиниць снігоприбиральної спецтехніки.

Для недопущення утворення снігових накатів та накрижень проводять обробку вулично-дорожньої мережі посипальними матеріалами (наразі використано 390 т суміші). Першочергово обробка посипальними матеріалами проводилась на вулицях зi складними умовами руху, мостах, шляхопроводах, спусках та підйомах, а також вулицях, якими курсує громадський транспорт.

В цілодобовому режимі співробітники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» виконують роботи з очищення від снігу тротуарів, зупинок громадського транспорту, здійснюють обробку протиожеледними матеріалами проїзних частин та тротуарів. Продовжують роботи з вивезення снігу з території району, протягом ночі вивезли 48 т снігу.

Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи з очищення прибудинкових територій та міжквартальних проїздів від снігу.

Зеленбудівці Дніпровського району продовжують виконувати роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро. Крім того струшують сніг з крон вічнозелених насаджень для запобігання обламування гілок та з метою запобігання подальшої втрати декоративного вигляду дерев.

Враховуючи посилення снігопаду, комунальні служби наполегливо звертаються до водіїв із проханням не залишати власнi автiвки обабiч вулиць та доріг, адже це створює значнi  перешкоди для роботи спецтехнiки та затримує оперативне прибирання снiгу.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.