КМДА Київська міська державна адміністрація


27 грудня 2018

Дніпровчанка Анна Коломійцева відзначила 95-річчя

Дніпровчанка Анна Коломійцева відзначила 95-річчя

Сьогодні у приміщені Громадської організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій Дніпровського району вітали Коломійцеву Анну Федорівну з 95-річчям. Іменинницю привітала заступник голова Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня. Вона вручила Анні Федорівні відзнаку «Дніпровський район» та грамоту Дніпровської райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю та активну громадську діяльність.

Алла Вікторівна наголосила на тому, що наша країна пишається такими людьми, як Анна Федорівна, адже своїм життєвим прикладом вона надихає молоде покоління, а її заслуги під час Другої Світової війни викликають почуття глибокої поваги. Тендітна жінка має  багато Державних нагород – медалей та орденів. Заслужено її постать втілена в бронзі в Парку культури та відпочинку «Перемога» Дніпровського району. Алла Вікторівна побажала іменинниці здоров’я, підтримки близьких та виказала впевненість, що її онуки та правнуки пишаються своєю бабусею.

Голова районної Громадської організації Михайло Мазовер також привітав іменинницю з днем народження та вручив Грамоту від Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій міста Києва за ратний подвиг під час Великої Вітчизняної війни, активну участь у розбудові України, велику роботу з патріотичного виховання молоді.

Учасники заходу щиро вітали іменинницю теплими побажаннями та віршами.

Довідково.

Коломійцева Анна Федорівна – інвалід війни І групи, активна учасниця Великої Вітчизняної війни, стрілок-радист 5-ї гвардійської авіадивізії. Брала участь у бойових вильотах, як стрілок-радист на Курській дузі, визволенні Києва, Одеси, Праги і закінчила війну в Берліні.

За заслуги перед Державою нагороджена орденами: Червоної Зірки Вітчизняної війни ІІ ст., За заслуги ІІІ ст., За мужність ІІІ ст. та багатьма медалями.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.