КМДА Київська міська державна адміністрація


28 грудня 2018

Відбувся святковий концерт-привітання з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим

Відбувся святковий концерт-привітання з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим

28 грудня у приміщенні Дніпровської райдержадміністрації відбувся святковий передноворічний концерт. На заході були присутні працівники всіх структурних підрозділів державної адміністрації, представники громадськості, мешканці району.

З прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим присутніх привітав очільник району Петро Онофрійчук, побажавши всім міцного здоров’я, родинного затишку, нових здобутків та звершень, здійснення найзаповітніших мрій та миру всій Україні.

Святково прибраний зал сяяв різнобарвними вогнями. Гарний передсвятковий настрій присутнім подарували викладачі і вихованці Дитячої музичної школи №13 ім. М. Глінки, Позашкільного навчального закладу «Центр технічної і художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна», а також солістка, переможниця фестивалю «Червона рута». У їхньому виконанні звучали святкові щедрівки та вокально-хореографічні композиції, які створили неповторну атмосферу, піднесений настрій та передчуття свята. Глядачі отримали незабутні враження, адже кожен виступ, творча композиція і пісня несли в собі посил миру, добра і злагоди.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.