Головна  →  Новини  →  4 січня 2019

В Дніпровському районі реалізовано ще два проекти Громадського бюджету

В Дніпровському районі реалізовано ще два проекти Громадського бюджету

В Дніпровському районі реалізовано ще два проекти-переможці "Громадського бюджету 2", а саме:  №142 «Спорт для жінок на Воскресенці» та №777 «Спортивний двір – Вільде 8».

Завдяки реалізації програми мера Києва Віталія Кличко "Спорт у кожен двір" та депутатів Київської міської ради у дворах будинків встановлено спортивні майданчики "workout". Продовжуючи мету здорового способу життя та фізичного розвитку було реалізовано проект №142. В рамках проекту встановили тренажери для занять спортом та зміцненню здоров'я жіночого населення та підлітків мікрорайону Воскресенка. Нові спортивні майданчики «workout» з’явились за наступними адресами: бульв. Перова, 16, 34/2, вул. Петра Запорожця, 12, Курнатовського, 4, Сулеймана Стальського, 16А.

Реалізація проекту №777 передбачала встановлення тренажерів «workout» для занять спортом та зміцненню здоров'я дитячого та жіночого населення в мікрорайоні Воскресенка за адресою вул. Е. Вільде, 8. Новий спортивний комплекс включає наступні тренажери: «Гребля», «Жим ногами подвійний», «Орбітрек», «Велотренажер», «Жим від грудей + Тяга зверху», «Подвійний ходок».

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Фінансового управління

Перейти до спискуВерсiя для друку