КМДА Київська міська державна адміністрація


8 січня 2019

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання від снігу території району

В посиленому режимі тривають роботи з прибирання від снігу території району

Співробітники комунальних служб Дніпровського району в посиленому режимі продовжують роботи з прибирання території району від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до робіт було залучено 623 комунальники та 38 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки. Крім того здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 87 т посипкових матеріалів).

Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи по очищенню від наслідків снігопаду територій міждворових проїздів та на прибудинкових території району.

Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» продовжуються роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів і зупинок громадського транспорту.

Районні озеленювачі виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро. Також, у зв’язку з налипанням снігу на крони вічнозелених насаджень, зеленбудівці струшують сніг з крон для запобігання обламування гілок та з метою запобігання подальшої втрати декоративного вигляду.

Нагадуємо, в Дніпровському районі діють пункти обігріву.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.