Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Сьогодні відбулася виїзна нарада з питання підготовки до свята Водохреще

Опубліковано 10 січня 2019 року о 16:41
фото

10 січня в парку культури та відпочинку Гідропарк відбулась виїзна нарада з питань підготовки та належного проведення в районі свята Водохреща. Участь у нараді взяли очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, представники Київської міської державної адміністрації, а саме: Департаменту транспортної інфраструктури, Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища, Департаменту суспільних комунікацій, Департаменту охорони здоров’я, Департаменту промисловості та розвитку підприємства, Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, Департаменту культури; заступники голови Дніпровської райдержадміністрації та керівники структурних підрозділів: відділів торгівлі та споживчого ринку, з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища; комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень та «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва». Також до наради долучились представники приватного акціонерного товариства «Акціонерна компанія «Київводоканал», комунальної аварійно-рятувальної служби «Київська служба порятунку», Комунального закладу «Парк культури та відпочинку «Гідропарк», Комунальних підприємств «Київтранспарксервіс», «Плесо», «Київський метрополітен», Державної служби з надзвичайних ситуацій, громадського формування з охорони громадського порядку «Муніципальна варта», Національної поліції та патрульної поліції.

Під час наради обговорювалося питання щодо забезпечення благоустрою території на території проведення свята. Під час святощів 3 бригади медичних працівників забезпечуватимуть медичну допомогу; працюватимуть 2 бригади рятувальної служби на воді. Представник ПАТ «Київводоканал» повідомив, що для забезпечення питною водою на території буде розміщено 2 автоцистерни.

Найближчими вже розпочато роботи зі встановлення понтону на дитячому пляжі Гідропарку та розміщенню синтетичної доріжки до місця освячення води. Крім того, для всіх гостей свята буде забезпечено святкову торгівлю (чай, кава, кондитерські вироби), встановлено 6 біотуалетів у місці проведення заходу, у тому числі для осіб з особливими потребами.

Окрім цього учасники наради обговорили питання забезпечення святкової програми під час відзначення Водохреща поруч з каплицею на честь Хрещення Господнього у Гідропарку (острів Передмостова слобідка, 1).

Значну увагу приділили питанням забезпечення охорони громадського порядку під час проведення заходу та умов для вільного заїзду та виїзду транспорту з учасниками заходу та стоянки для транспорту, який перевозитиме художні колективи і обладнання, безперешкодного пересування представників духовенства та почесних гостей свята (в т.ч. від каплиці на честь Хрещення Господнього до понтону на дитячому пляжі Гідропарку та у зворотному напрямку під час здійснення чину освячення Дніпровських вод). ‘

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux