КМДА Київська міська державна адміністрація


11 січня 2019

В Березняківському відділенні Територіального центру соціального обслуговування відбулися "українські вечорниці"

В Березняківському відділенні Територіального центру соціального обслуговування відбулися "українські вечорниці"

«Від Різдва до Маланки звучать щедрівки та колядки» - тема українських вечорниць, які відбулися у Березняківському відділенні Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району. Захід організовано за підтримки Благодійного фонду «Дніпровський». Керівник проекту «Українські вечорниці» та учасники хору «Березнічанка» розповіли присутнім звідки прийшли колядки і щедрівки, а також про свята Маланки і Василя. Учасники хору щиро вітали гостей щидрівками, обрядовими та жартівними піснями. Продовжив святкування хор «Вербиченька» Центрального відділення Територіального центру. В їх виконанні прозвучало попурі на відомі новорічні пісні та жартівні мініатюри.

На свято були запрошені начальник відділу організаційно-аналітичного забезпечення роботи голови Дніпровської райдержадміністрації Павло Пашковський, директор Територіального центру Людмила Рудковська та інші поважні гості. Президент благодійного фонду «Дніпровський» Анатолій Павленко за вагомий внесок в організації вечорниць відзначивучасників свята Подяками.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.