Головна  →  Новини  →  16 січня 2019

618 комунальників та 37 одиниць спецтехніки продовжують прибирати район від снігу

618 комунальників та 37 одиниць спецтехніки продовжують прибирати район від снігу

Комунальні служби Дніпровського району продовжують роботи з прибирання території району від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до робіт було залучено 618 комунальників та 37 одиниць снігоприбиральної спецтехніки. Крім того здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 10.5 т посипкових матеріалів).

Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» проводяться роботи по очищенню від наслідків снігопаду територій міждворових проїздів та на прибудинкових території району.

Районні озеленювачі виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро.

Комунальним підприємством «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» продовжуються роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів і зупинок громадського транспорту.

Крім того в районі організовано роботу бригад з прибирання буруль з дахів будинків. До проведення вказаних робіт залучено 36 працівників.

Нагадуємо, в Дніпровському районі діють пункти обігріву.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку