Головна  →  Новини  →  16 січня 2019

Конкурс-виставка з образотворчого мистецтва на тему: «Новорічний феєрверк» серед вихованців підліткових клубів району

Конкурс-виставка з образотворчого мистецтва на тему: «Новорічний феєрверк» серед вихованців підліткових клубів району

З метою формування художньо-естетичних вмінь та навичок, розвитку творчих здібностей та заохочення талановитих дітей, з 22 грудня 2018 року по 14 січня 2019 року, в Центрі по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва пройшов  конкурс-виставка дитячого малюнку на тему: «Новорічний феєрверк».
У виставці-конкурсі взяли участь вихованці гуртків з образотворчого мистецтва 12 підліткових клубів естетичного напрямку, віком від 5 до 13 років.
Виставка - конкурс проводилась серед дітей наступних вікових категорій:

  • 1 категорія:   5– 8 років;
  • 2 категорія:   9– 11років;
  • 3 категорія:   12- 13 років.

Маленькі та юні учасники конкурсу у своїх малюнках відобразили кольоровий світ зимових пейзажів, казкових персонажів, символ року, новорічних та різдвяних народних свят.
Діти працювали над своїми роботами з великим захопленням і їх роботи вийшли дуже яскравими, талановитими, різноманітними, тому що кожна дитина віддала частину своєї душі та тепла в роботи. Роботи були виконані різною технікою виконання: кольорові олівці, акварель, гуаш. Картинна галерея створила неповторну святкову атмосферу.
Після підведення підсумків конкурсу були визначені призові місця. Всі учасники отримали дипломи, грамоти та призи.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку