Головна  →  Новини  →  23 січня 2019

626 комунальників та 77 одиниць спецтехніки продовжують ліквідовувати наслідки снігопаду

626 комунальників та 77 одиниць спецтехніки продовжують ліквідовувати наслідки снігопаду

У зв’язку з погіршенням погодних умов усі комунальні служби Дніпровського району переведено у посилений режим роботи. Станом на 17:00 годину 626 співробітників комунальних служб району та 77 одиниць снігоприбиральної спецтехніки продовжують роботи з прибирання території від снігу. Не зупиняються опади вже декілька годин поспіль, що ускладнює роботу комунальних служб району з очищення автомагістралей та пішохідних зон від снігових наметів.

Наразі використано 261 т посипкових матеріалів на обробку протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту. Посипальними матеріалами було оброблено всі магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, спуски і підйоми, вулиці, якими курсує громадський транспорт.

Для уникнення виникнення заторів на автошляхах міста з 17:00 до 21:00 23 січня введено заборону на в’їзд великогабаритного транспорту в місто. Обмеження дасть змогу мінімізувати виникнення заторів на автошляхах столиці та забезпечити роботу снігоприбиральної техніки.

Нагадуємо, шо в Дніпровському районі працюють пункти обігріву.

Правилами благоустрою м. Києва визначено, що всі власники або балансоутримувачі будівель, споруд, територій зобов’язані забезпечити прибирання самостійно або укласти відповідні угоди із профільними службами на утримання та прибирання.

Прибирання здійснюється до лінії бортового каменю проїзної частини вулиць уздовж підприємств, установ, а в інших випадках – на відстані 10 метрів від фасадів будинків, споруд, огорож та інших елементів благоустрою. Також балансоутримувачі зобов’язані очищувати дахи від снігу й криги, аби уникнути травмування пішоходів або нанесення іншої шкоди.

З метою оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані з ускладненням погодних умов 23 – 24 січня на території Дніпровського району Штаб ТЕБ та НС переведено на цілодобовий режим роботи.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку