Головна  →  Новини  →  25 січня 2019

Впродовж трьох діб комунальні служби в посиленому режимі прибирають район від снігу

Впродовж трьох діб комунальні служби в посиленому режимі прибирають район від снігу

Третю добу комунальні служби Дніпровського району в посиленому режимі прибирають балансові території від наслідків снігопаду. Станом на 7:00 годину ранку 624 комунальники та 35 одиниць спецтехніки прибирають працюють прибираючи сніг. Також здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту тощо. На даний момент використано 44 т посипкового матеріалу.

Малогабаритна спецтехніка та бригади з ручного прибирання обробляють тротуари, підходи до наземних та підземних пішохідних переходів та зупинки громадського транспорту, які знаходяться на балансі комунальних підприємств. Продовжуються роботи по очищенню від наслідків снігопаду територій міждворових проїздів та на прибудинкових території району.

В цілодобовому режимі співробітники «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» прибирають вулично-дорожню мережу та зупинки громадського транспорту.

На балансових територіях Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району триває робота з прибиранню від снігу та накрижень доріжок, для того аби громадяни могли без перешкод дістатися до станцій метро та зупинок громадського транспорту, а також очищення від снігу лав та урн,  посипання доріжок протиожеледною сумішшю.

До прибирання територій від снігу та накрижень долучились працівники закладів соціальної сфери Дніпровського району.

Також районні зеленбудівці особливу увагу під час снігових наметів приділяють хвойним насадженням: струшують сніг з дерев та кущів аби упередити зламування гілок та забезпечити естетичний вигляд насаджень.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку