КМДА Київська міська державна адміністрація


27 січня 2019

Відбулась церемонія нагородження переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2019»

Відбулась церемонія нагородження переможців та учасників Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2019»

25 січня відбулась урочиста церемонія нагородження переможців та учасників І (районного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року 2019» закладів освіти Дніпровського району. Захід традиційно пройшов у навчально-виховному комплексі №141 «ОРТ» (б-р Ігоря Шамо, 5).

Як і у всіх попередніх, у нинішньої урочистій церемонії були свої особливості –  на червоній доріжці пройшли директори шкіл, ліцеїв, гімназій зі своїми педагогами – переможцями та учасниками конкурсу.

Очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук, вітаючи освітян, зазначив, що вчити – це не просто професія, це місія. Роль педагога є ключовою у формуванні суспільства. Учитель закладає моральну основу нації, закликає бути активними творцями нового життя, побудованого на принципах поваги до іншого, патріотизму, шанобливого ставлення до своєї мови, культури та історії.

Вчителі доводять, що талановитих дітей Дніпровського району вчать і виховують талановиті викладачі.

Петро Васильович подякував педагогам за те, що витрачають той невеличкий особистий час, що у них залишається, на вдосконалення, що вони «горять» своєю справою, підтримують одне одного. Він побажав всім здоров'я, благополуччя і миру.

Девіз цьогорічної церемонії «Енергія учительських сердець» більш ніж актуальний і співзвучний з викликами і вимогами сьогоднішнього дня. Перемога або навіть просто участь у конкурсі, в яку вкладено багато часу, нервів і сил, гідна великої поваги! Сьогодні такі учителі є прикладом сучасного прогресивного вчителя, який має інноваційність, харизму і той неспокій дух, що спонукає брати участь у конкурсних випробуваннях.

Почесними гостями заходу були Петро Онофрійчук, голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Тетяна Піскарьова, заслужена артистка України, Алла Загородня, заступник голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Наталія Іваніна, начальник управління освіти, Оксана Мерінова, голова Об’єднання батьків школярів Дніпровського району, депутати Київської міської ради.

Переможці отримали медалі, а всі учасники сертифікати про участь у Конкурсі та почесні Грамоти.

Нагородження супроводжувалося чудовими виступами відомих народних та естрадних виконавців, неординарних творчих колективів закладу позашкільної освіти «Зміна» та Дитячо-юнацької хореографічної студії «Щасливе дитинство» ім. М. Коломійця.

Перемога в конкурсі «Учитель року» підвищує статус учителя та дозволяє ділилися досвідом із колегами, поширювати ідеї Нової української школи.

 За інформацією Управління освіти Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.