КМДА Київська міська державна адміністрація


30 січня 2019

Комунальні служби району продовжують роботи з прибирання території району від снігу

Комунальні служби району продовжують роботи з прибирання території району від снігу

588 співробітників та 33 одиниці спецтехніки комунальних служб Дніпровського району продовжують прибирати балансові території від снігу та накрижень. Роботи з прибирання тривають на вулично-дорожній мережі, прибудинковій території, міжквартальних проїздах, тротуарах, зупинках громадського транспорту і підходах до них, в парках, скверах та вздовж бульварів. З дахів та козирків житлових будинків прибирають бурулі, попередньо огородивши території.

Комунальниками здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 2 т посипкових матеріалів).

З метою запобігання обламування гілок та подальшої втрати декоративного вигляду під час рясних снігопадів, співробітниками Комунального підприємство по утриманню зелених насаджень Дніпровського району проводяться роботи зі струшування снігу з крон вічнозелених насаджень.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.