Головна  →  Новини  →  30 січня 2019

Юна дніпровчанка Анастасія Шігімага здобула І премію на Міжнародному конкурсі "Джерело надій"

Юна дніпровчанка Анастасія Шігімага здобула І премію на Міжнародному конкурсі "Джерело надій"

Юна дніпровчанка Анастасія Шігімага здобула І премію на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв "Джерело надій". Конкурс відбувся 26 січня в приміщенні Національного університету харчових технологій (вул. Володимирська, 68) за підтримки Міністерства культури України.

Анастасія – учениця 3 класу дитячої музичної школи №13 ім. М.І. Глінки (вул. Едуарда Вільде, 5), що у Дніпровському районі. На фестивалі виступала сольно у номінації естрадний вокал (викладач Людмила Шамал).

Довідково.

Фестиваль-Конкурс мистецтв "Джерело надій"- це конкурс дитячої творчості, дає можливість обдарованим дітям розкрити свої здібності.

Мета та основні завдання Фестивалю: взаємозбагачення культурних традицій,  обмін досвідом творчої діяльності. дати можливість обдарованим дітям, молоді, розкрити свої здібності і таланти.

Умови Фестивалю «Джерело надій» – це конкурсна програма, в якій  беруть участь солісти-вокалісти, солісти-інструменталісти, хореографічні ансамблі, виконавці розмовного жанру, вокальні, музичні, фольклорні та театральні колективи, оркестри народних інструментів, вокальні та інструментальні ансамблі, театри мод, учасники циркового та декоративно-прикладного мистецтво.

Підготовлено відділом з питані інформаційної політики за матеріалами відділу культури Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації

Перейти до спискуВерсiя для друку