Головна  →  Новини  →  5 лютого 2019

Петро Онофрійчук провів особистий прийом громадян: були розглянуті звернення 17 відвідувачів

Петро Онофрійчук провів особистий прийом громадян: були розглянуті звернення 17 відвідувачів

Вчора очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук провів особистий прийом громадян. Спілкування з відвідувачами проходило у приміщені Дніпровської районної державної адміністрації (б-р Праці, 1/1). Мешканці району мали змогу особисто поспілкуватись з керівництвом району та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, поставити питання та отримати кваліфіковані відповіді.

Цього дня зі своїми наболілими проблемами до Петра Васильовича звернулися 17 мешканців району, серед яких пенсіонери та інвалід І групи. Питання, які піднімали під час прийому дніпровчани, стосувались соціальних питань: надання безоплатної правової допомоги, призначення субсидій, забезпечення путівками санаторно-курортного лікування, надання можливості спілкування з онуками та інше. Також були підняті питання житлово-комунальної сфери: вивіз сміття та оплата комунальних послуг, надання службового та тимчасового житла, діяльність і взаєморозрахунки заявника з ЖБК та інше.

Петро Васильович уважно вислухав кожного відвідувача та дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо оперативного вирішення озвучених питань або надання можливої, враховуючи повноваження, допомоги у їх вирішенні.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу роботи із зверненнями громадян

Перейти до спискуВерсiя для друку