Головна  →  Новини  →  5 лютого 2019

Комунальники району прибрали стихійні сміттєзвалища по вул. І. Миколайчука, 13А, 17, А. Бучми, 8

Комунальники району прибрали стихійні сміттєзвалища по вул. І. Миколайчука, 13А, 17, А. Бучми, 8

Співробітники житлово-експлуатаційних дільниць району спільно з працівниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району міста Києва» продовжують прибирати балансові території. Наразі комунальники вивозять негабаритне та малогабаритне сміття по вул. І. Миколайчука, 13А, 17, А. Бучми, 8.

Співробітники ЖЕДів району продовжують роботи з подрібнення гілля, ялин та сосен. Сьогодні такі роботи завершено по вул. Микільсько-Слобідській, 4, 6/2.

Крім того прибирають прибудинкові території від сміття, в під’їздах житлових будинків проводять вологе прибирання, а також прибирають технічні поверхи житлових будинків.

Тим часом працівники Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району провели санітарну обрізку омели по вул. Попудренка та санітарну обрізку кущів на бул. Миколайчука. Правильна та вчасна обрізка кущів та дерев допомагає рослинам правильно рости та розвиватися.  

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

 

Перейти до спискуВерсiя для друку