Головна  →  Новини  →  6 лютого 2019

Комунальні служби району з ночі прибирають район від снігу

Комунальні служби району з ночі прибирають район від снігу

З початком сьогоднішнього снігопаду співробітники комунальних служб району оперативно почали роботи з прибирання території району від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до робіт було залучено 617 комунальників та 50 одиниць спеціальної снігоприбиральної техніки. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 68.6 т посипкових матеріалів).

Першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність району та міста в цілому.

Автодорожники району виконують роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту. З метою недопущення утворення ожеледиці та снiгових накатiв на дорогах Дніпровського району працюють 10 солерозкидувачів підприємства.

Районні озеленювачі виконують роботи з прибирання снігу у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро. Для запобігання обламування гілок та з метою запобігання подальшої втрати декоративного вигляду дерев - струшують сніг з крон вічнозелених насаджень..

Міжквартальні проїзди та прибудинкову територію в посиленому прибирають 486 співробітників Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». Також прибирають сніг та накриження на території бюветних комплексів району.

В закладах соціальної сфери Дніпровського району також прибирають сніг та накриження.

З ночі 367 одиниць спецтехніки та 32 бригади з ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» працюють на вулично-дорожній мережі, щоб не допустити ускладнень на дорогах столиці та забезпечити безпечний рух транспорту та пішоходів.

Для обробки та очищення від снігу тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації «Київавтодор», задіяно трактори зі спеціальним снігоочисним обладнанням, новітня техніка європейського виробництва «Bucher» та 32 бригади з ручного прибирання.

Зранку дорожники продовжують роботу у посиленому режимі, зокрема тривають роботи з очищення від снігу вулиць місцевого значення та підходів до підходів до пішохідних переходів.

Фахівці комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі та вживають усіх заходів, щоб забезпечити для водіїв та пішоходів безпечні умови пересування столицею.

Нагадаємо, що Правилами благоустрою міста Києва визначено, що всі власники або балансоутримувачі будівель, споруд, територій зобов’язані забезпечити прибирання снігу самостійно або укласти відповідні угоди із профільними службами на утримання та прибирання.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку