КМДА Київська міська державна адміністрація


7 лютого 2019

619 комунальників та 8 одиниць спецтехніки продовжують прибирати район від снігу

619 комунальників та 8 одиниць спецтехніки продовжують прибирати район від снігу

Комунальні служби Дніпровського району продовжують роботи з прибирання балансових територій від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до проведення робіт було залучено 619 комунальників та 8 одиниць снігоприбиральної спецтехніки. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 108 т посипкових матеріалів).

Великогабаритна техніка зранку очищала від снігу та обробляла посипальними матеріалами вулично-дорожню мережу. Малогабаритна техніка і бригади з ручного прибирання продовжують очищення зупинок громадського транспорту, підходів до підземних та наземних пішохідних переходів, сходових маршів та тротуарів.

Тривають роботи з прибирання снігу та накрижень міжквартальних проїздів та прибудинкових територій, у парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок транспорту та до станцій метро.

З метою запобігання обламування гілок та подальшої втрати декоративного вигляду співробітники зеленого господарства району струшують сніг з крон вічнозелених насаджень.

Нагадаємо, що Правилами благоустрою міста Києва визначено, що всі власники або балансоутримувачі будівель, споруд, територій зобов’язані забезпечити прибирання снігу самостійно або укласти відповідні угоди із профільними службами на утримання та прибирання.

Фахівці комунальної корпорації «Київавтодор» уважно слідкують за ситуацією на вулично-дорожній мережі та вживають усіх заходів, щоб забезпечити для водіїв та пішоходів безпечні умови пересування столицею.

Зазначимо, що роботи проводяться одночасно в усіх районах Києва. Крім того, існує чітка послідовність прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу. Першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність міста.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.