КМДА Київська міська державна адміністрація


12 лютого 2019

На черговому особистому прийомі очільника району розглянули питання благоустрою та ремонтів

На черговому особистому прийомі очільника району розглянули питання благоустрою та ремонтів

11 лютого у приміщені житлово-експлуатаційної дільниці №407 (вул. Шумського, 6-б) очільник району Петро Онофрійчук провів особистий виїзний прийом громадян. Такі виїзні прийоми керівник району проводить два рази на місяць, згідно затвердженого графіка. Під час безпосереднього спілкування можна почути громадську думку про роботу органів влади району, допомогти у вирішенні особистих питань та  надати  консультативну допомогу дніпровчанам.

Цього разу до Петра Васильовича звернулись п’ять мешканців району, які підняли ряд нагальних питань. Зокрема, щодо ремонту покрівлі, ліфту та парадного у житлових будинках. Також відвідувачі піднімали питання щодо асфальтування прибудинкової території, а також створення органу самоорганізації населення (ОСН).

Представник Громадської організації «Всеукраїнський рух рибалок аматорів «РИБКОЄВ» представив на ознайомлення план заходів на рік та запросив представників райдержадміністрації долучитися до їх проведення. Планом передбачено проведення фестивалей, чемпіонатів з риболовства в яких братимуть участь учасники АТО, діти-інваліди та люди з особливими потребами.

Петро Васильович уважно вислухав кожного відвідувача та дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо оперативного вирішення озвучених питань або надання можливої, враховуючи повноваження, допомоги у їх вирішенні.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу роботи із зверненнями громадян



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.