КМДА Київська міська державна адміністрація


14 лютого 2019

14 лютого в НВК «Домінанта» відбудеться благодійний Віденський бал «З любов’ю у серці»

14 лютого в НВК «Домінанта»  відбудеться благодійний Віденський бал «З любов’ю у серці»

14 лютого о 17 год. в актовій залі навчально-виховного комплексу «Домінанта» (вул. Юності, 3) відбудеться щорічний благодійний Віденський бал «З любов’ю в серці».

Організована фантастична програма, з живою класичною музикою, прекрасними хореографами, з безліччю майстер-класів від танцмейстерів чарівного дійства Іванни Онофрійчук – відомої телеведучої, актриси, зірки Віденського балу у м. Києві, та Ігоря Кузьменка – українського актора, танцюриста, переможця телевізійного проекту «Танці з зірками – 2017» у парі з Наталією Могилевською.

Традиційно під час бальної церемонії у холі закладу працюватиме благодійна виставка – ярмарок робіт дитячої та родинної творчості «Небайдужі серця «Домінанти». 

За ініціативи активу учнівського самоврядування дружня учнівська, батьківська та учительська родина нашого навчального закладу вирішила підтримати Ярославу Чеклову – дванадцятирічну дівчинку з вродженим спинномозковим захворюванням, яка хоч і пересувається за допомогою інвалідного візка, з самого раннього дитинства займається бальними танцями. А на одному з телевізійних шоу танцювала з відомим актором і режисером Ахтемом Сеітаблаєвим. Ярослава Чеклова мріє стати чемпіонкою світу зі спортивного танцю. Давайте допоможемо Ярославі втілити мрії у життя! Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до участі у проекті.

За інформацією управління освіти Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.