Головна  →  Новини  →  13 лютого 2019

630 комунальників та 52 одиниці спецтехніки з ночі прибирають район від снігу

630 комунальників та 52 одиниці спецтехніки з ночі прибирають район від снігу

Як тільки розпочався сніг, комунальні служби району оперативно почали прибирати район від снігу. Станом на 7:00 годину ранку до проведення робіт було залучено 630 співробітників комунальних служб та 52 одиниці спеціальної снігоприбиральної техніки. Здійснюється обробка протиожеледними матеріалами магістральних вулиць району, пішохідних доріжок, зупинок громадського транспорту (наразі використано 133.82 т посипкових матеріалів). З території району вивезли 85 т снігу.

Міжквартальні проїзди та прибудинкову територію прибирають 491 співробітник Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва». Окрім того прибирають сніг та накриження на території бюветних комплексів району.

Автодорожники району виконують роботи з розчищення та обробки протиожеледними матеріалами вулично-дорожньої мережі, тротуарів та зупинок громадського транспорту. З метою недопущення утворення ожеледиці та снiгових накатiв на дорогах Дніпровського району працюють 10 солерозкидувачів підприємства.

Паралельно з великогабаритною технікою працює малогабаритна спецтехніка і бригади з ручного прибирання. Вони  проводять прибирання від снігу та обробку посипальними матеріалами пiдходiв до наземних та підземних пiшохiдних переходів, сходових маршів, тротуарів та зупинок громадського транспорту.

Зеленбудівці Дніпровського району виконують роботи з прибирання снігу в парках, скверах та бульварах, а також вздовж підходів до громадських зупинок та до станцій метро. Для запобігання обламування гілок та з метою запобігання подальшої втрати декоративного вигляду дерев - струшують сніг з крон вічнозелених насаджень.

В закладах соціальної сфери Дніпровського району також прибирають сніг та накриження.

Зазначимо, що роботи проводяться одночасно в усіх районах Києва. Крім того, існує чітка послідовність прибирання вулично-дорожньої мережі від снігу. Першочергово прибираються магістральні вулиці, мости і шляхопроводи, вулиці, якими курсують маршрути громадського транспорту. Саме їх прибирання забезпечує життєдіяльність міста.

Наступні у черзі – вулиці районного, а потім місцевого значення. Важливо, що кожна одиниця спецтехніки має свій маршрут прибирання, котрий визначений у технологічній картці, яку має кожен водій.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до водіїв із проханням бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі обабіч вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку