Головна  →  Оголошення  →  25 лютого 2019

В Центрі дитячо-юнацької творчості відбудеться нагородження переможців та учасників міського Фестивалю-конкурсу «Іграшковий вернісаж»

В Центрі дитячо-юнацької творчості відбудеться нагородження переможців та учасників міського Фестивалю-конкурсу «Іграшковий вернісаж»

26 лютого о 15.00 у Центрі дитячо-юнацької творчості відбудеться нагородження переможців та учасників міського Фестивалю-конкурсу «Іграшковий вернісаж».

Організаторами та ініціаторами такого івенту для дітей виступило традиційно Творче об’єднання «М’яка іграшка» ЦДЮТ.

Конкурс відповідно до плану роботи Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації проходить раз у два роки та передбачає проведення майстер-класів, зустрічей з майстрами, підприємцями з виготовлення м’якої іграшки, роботу виставки порцелянової ляльки, виставки-конкурсу кращих робіт учасників фестивалю-конкурсу.

На конкурсі будуть представлені сучасні м'які іграшки в авторському або колективному виконанні у довільному розмірі виконані з хутра, тканини, фетру, сукна, комбіновані, в’язані іграшки, тощо. Головною умовою фестивалю-конкурсу є те, що зразки не повинні копіювати існуючі промислові іграшки вітчизняного та імпортного виробництва.

Переможці фестивалю-конкурсу нагороджуються дипломами Департаменту науки, освіти, грамотами управління освіти Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, пам’ятними подарунками та сувенірами від партнерів.

За інформацією Управління освіти Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку