Головна  →  Новини  →  28 лютого 2019

Районні комунальники прибирають балансові території від опалого листя та сміття, обрізають омелу та очищують зливоприймальні системи

Районні комунальники прибирають балансові території від опалого листя та сміття, обрізають омелу та очищують зливоприймальні системи

Районні комунальники продовжують готувати балансові території до весняного періоду. В останній день зими в Дніпровському районі працюють 606 співробітників комунальних служб, 38 одиниць спеціалізованої техніки та використовується 6 засобів малої механізації - повітродувки.

Співробітники всіх комунальних підприємств проводять роботи з вигрібання та вивезення опалого листя, прибирання сміття у парках, скверах, на бульварах, проспектах та вулицях. Шляховики продовжують роботи з прибирання піскомету з доріг та очищення зливоприймачів. Такі роботи сьогодні проведені по вул. Попудренка.

Співробітники Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району проводять санітарну обрізку дерев, а саме видаляють омелу у Парку культури та відпочинку "Перемога".

Чисті та доглянуті балансові території районних комунальних підприємств чекають весну.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку