КМДА Київська міська державна адміністрація


1 березня 2019

Обрізка омели, прибирання сміття, вигрібання та вивезення опалого листя - щоденні турботи районних комунальників

Обрізка омели, прибирання сміття, вигрібання та вивезення опалого листя - щоденні турботи районних комунальників

Для того, щоб Дніпровський район завжди був охайним та чистим, комунальники району щоденно виконують роботи з прибирання балансових територій. Загалом протягом дня було задіяно 594 чоловіка, 37 одиниць спеціалізованої техніки та 6 засобів малої механізації - повітродувок.

Працівники комунальних підприємств обрізають омелу з дерев, сумлінно прибирають підпорядковані об’єкти від випадкового сміття, підмітають пішохідні доріжки та очищують урни, вигрібають і вивозять опале листя, а також подрібнюють сухі гілки. Такі роботи були проведені у Парку культури та відпочинку «Гідропарк», на бульв. Праці та Дарницькому бульварі, по вул. А.Милишка,19, Сергієнка, 19, Миропільській, 15.

Бригади районних автодорожників прибирають сміття вздовж тротуарів, проїзних частин вулиць та автомагістралей, а також підходи до наземних та підземних пішохідних переходів.

Також співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» провели сьогодні частковий ремонт покрівлі за адресою: просп. Миру, 13.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.