Головна  →  Оголошення  →  4 березня 2019

Розпочався конкурсний відбір творів столичних митців для проведення їхніх перших виставок за кошти Києва

Розпочався конкурсний відбір творів столичних митців для проведення їхніх перших виставок за кошти Києва

Департамент культури оголосив конкурсний відбір творів київських художників і майстрів народного мистецтва для проведення перших персональних виставок на території Київської міської галереї мистецтв «Лавра» за рахунок столичного бюджету.

За інформацією Департаменту, у конкурсі можуть взяти участь молоді громадяни України віком від 14 до 35 років, які на момент відбору проживають у Києві, жодного разу не організовували виставку своїх творів художнього та/або народного мистецтва.

Зокрема, виставки за рахунок міського бюджету проводять за такими напрямами:

  • твори сучасного мистецтва – (графіка, живопис, скульптура, медіа-арт, інсталяція, відео-арт, перформанс;
  • твори народного мистецтва – скульптура, кераміка, дереворізьба, ткацтво, килимарство, вишивка, декоративна пластика, предмети з кості, рогу, металу, скла, соломи, паперу тощо.

Для участі у конкурсному відборі претендентам необхідно не пізніше 1 квітня 2019 року (включно) надати до Департаменту культури (01004, м. Київ, бульвар Т. Шевченка, 3, кабінет 317, контактні телефони: (044) 279-71-26, 279-50-92):

  • письмову заяву встановленого зразка;
  • копію паспорта громадянина України;
  • творчий (мистецький) проект на паперових (2 кольорові фотографії кожної роботи розміром не менше 10х15 см) та електронних носіях
  • у разі необхідності – макет до проекту.

Дату, час та місце проведення засідання постійно діючої комісії з відбору творів київських художників та майстрів народного мистецтва для проведення перших персональних виставок буде повідомлено додатково.

Із порядком відбору творів київських художників і майстрів народного мистецтва для проведення перших персональних виставок можна ознайомитись на сайті Департаменту культури: https://dk.kyivcity.gov.ua/.

Детальніше – за посиланням: https://bit.ly/2ElR8PB.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку