КМДА Київська міська державна адміністрація


5 березня 2019

Керівництво району привітало жінок-ветеранів з 8 Березням

Керівництво району привітало жінок-ветеранів з 8 Березням

Сьогодні в бібліотеці ім. П. Тичини (вул. Шептицького, 24) відбулася зустріч керівництва Дніпровського району з представниками ветеранських організацій району (серед яких матері-героїні, Герої України, Герої Соціалістичної праці) з нагоди святкування 8 Березня. З Міжнародним жіночим днем, 8 Березня, привітали очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук та заступник голови РДА Алла Загородня.

«Дорогі жінки, матері, сестри, дружини, доньки, ваша небайдужість до долі України, майбутнього наших дітей є запорукою успіхів рідного краю і держави. Світ стає добрішим, ніжнішим, і більш духовним, коли щасливо усміхаються жіночі очі. Зичу, щоб у кожній жіночій долі, і не тільки у святкові дні, було сонячно і затишно. Нехай надійною опорою для вас буде родина, яка немов весняне дерево, квітує і проростає новими пагінцями»,- побажав Петро Онофрійчук.

Святкову атмосферу заходу створювали виступи учнів Школи джазового та естрадного мистецтв (ШДЕМ): лауреат всеукраїнських фестивалів та конкурсів Дар’я Чуріна (саксофон), лауреат VІІ Всеукраїнського  конкурсу  молодих джазових виконавців в м. Вінниці  та ІІІ Всеукраїнського конкурсу  молодих виконавців джазу «Джаз-Палітра 2018» м. Черкаси Лариса-Богдана Поповченко (вокал), Лауреат ІІІ Всеукраїнського конкурсу молодих виконавців джазу «Джаз-Палітра 2018» Марк Гургу (фортепіано). Нікого не залишили байдужим вокальні виступи переможця Київського відбіркового туру Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики " Червона рута" Богдана Кірєєва, лауреата Всеукраїнського конкурсу "Кришталева зірка" (1 місце), "Зіркова хвиля" (гран-прі) Олександра Ільницького.

Під час офіційної частини заходу присутні переглянули фільм-презентацію, приурочений 50-річчю Дніпровського району. 

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.