Головна  →  Новини  →  5 березня 2019

Комунальники ліквідовують стихійні сміттєзвалища, прибирають зелені зони та прочищають зливоприймальні системи

Комунальники ліквідовують стихійні сміттєзвалища, прибирають зелені зони та прочищають зливоприймальні системи

Аби підготувати район до теплих весняних днів, комунальники продовжують прибирати балансові території після зимового періоду. Так, по вул. Березняківській, 10, 16, 16а, 16б, 22б, 24б, 26, 30, 30а та по проспекту П.Тичини, 11, 20а, 26, 28 районні комунальні служби ліквідували стихійні сміттєзвалища, вивезши негабаритне сміття.  

Також ведеться робота з очищення зелених зон від торішнього опалого листя та прибирання місць загального користування від сміття. Такі роботи були сьогодні проведені по вул. А.Шептицького та у місцях загального користування біля торгівельного центру «Фора».

Силами співробітників комунальних служб прочищені зливоприймальні системи за адресами: вул. І.Миколайчука, 7а та вул. А.Бучми, 6в.

Окрім того в районі проводяться роботи з догляду за зеленими насадженнями: санітарної обрізки дерев та обрізки від омели. Наразі зеленбудівцями Дніпровськоого району проведено такі роботи по вул. Віфлеємській.

Довідково.

Омела - полупаразитичний кущ, який отримує воду, мінеральні і поживні речовини з рослини-господаря. Дерево, на якому "оселилася" омела з часом втрачає естетичний природний вигляд, крона розріджується, зростання дерева сповільнюється.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку