КМДА Київська міська державна адміністрація


12 березня 2019

В Дніпровському районі привітали іменинників-ветеранів Другої світової війни

В Дніпровському районі привітали іменинників-ветеранів Другої світової війни

Соціальний захист ветеранів Другої світової війни – одне з пріоритетних завдань районної влади. І не лише в переддень пам’ятних та святкових дат.

Сьогодні у приміщені Громадської організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій Дніпровського району вітали Марченко Валентину Іванівну з 98-річчям. Іменинницю привітала заступник голова Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня. Вона вручила Валентині Іванівні Подяку Дніпровської райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю та активну громадську діяльність.

Алла Вікторівна наголосила на тому, що наша країна пишається такими людьми, як Валентина Іванівна, адже своїм життєвим прикладом вона надихає молодше покоління, а її заслуги під час Другої Світової війни викликають почуття глибокої поваги та шани. Пройшовши довгий та тернистий шлях має багато Державних нагород – медалей та орденів. Алла Вікторівна побажала іменинниці здоров’я, підтримки близьких та побільше радості в житі.

Голова районної Громадської організації Михайло Мазовер також привітав іменинницю з днем народження та вручив Грамоту від Всеукраїнської організації інвалідів війни, Збройних сил та учасників бойових дій міста Києва за ратний подвиг під час Великої Вітчизняної війни, активну участь у розбудові України.

Одна з іменинниць, Ярова Тетяна Миколаївна, яка сьогодні зустріла 93 весну, за станом здоров’я не змогла бути  присутньою на заході. Але Подяку Дніпровської РДА та квіти іменинниці вручать вдома.

Довідково.

Марченко Валентина Іванівна – інвалід 2 групи, ветеран Другої світової війни (пішла добровольцем на фронт), була шифрувальницею на Північному та Південному фронтах.

За заслуги перед Державою нагороджена орденом Вітчизняної війни II ст. медаллю «За перемогу над Німеччиною у Великій Вітчизняній війні 1941—1945 рр.» та багатьма медалями.

Ярова Тетяна Миколаївна – інвалід війни 1 групи, ветеран Другої світової війни (пішла на фронт в 15-річному віці), рядовою контррозвідки на 1-му Українському та 1-му Білоруському фронтах. Дійшла до Берліну та розписалась на стінах переможеного Рейхстагу.

За заслуги перед Державою нагороджена орденом Вітчизняної війни II ст. та багатьма медалями.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.