КМДА Київська міська державна адміністрація


14 березня 2019

Керівництво району обговорило питання забезпечення безпеки осіб похилого віку з представниками поліції

Керівництво району обговорило питання забезпечення безпеки осіб похилого віку з представниками поліції

Сьогодні відбулася зустріч керівництва району з представниками правоохоронних органів щодо запобігання вчиненню правопорушень стосовно осіб похилого віку. В обговорені взяли участь заступник голови Дніпровської райдержадміністрації Алла Загородня, начальник Управління праці та соціального захисту населення Дніпровської РДА Олександра Соя, директор Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району Людмила Рудковська, представники поліції, громадських організацій та благодійних фондів.

Присутні обговорювали питання посилення координації спільних дій з метою захисту осіб похилого віку та пенсіонерів від правопорушень. Також заслухали звіт щодо здійснення патронажу вказаної категорії громадян.

Грунтовну інформацію про діяльність правоохоронних органів з профілактичної роботи щодо попередження вчинення правопорушень стосовно осіб похилого віку та результати проводеної роботи, в цьому напрямі, доповів заспуник начальника відділу дільничних інспекторів поліції Сергій Кобзєв.

На завершення зустрічі відбулось активне обговорення пропозицій стосовно забезпечення безпеки осіб похилого віку.

Довідково.

Відповідно до ч. 1 ст. 190 Кримінального кодексу України шахрайством є заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою.


Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району та Головного управління національної поліції у місті Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.