Головна  →  Новини  →  15 березня 2019

В Дніпровському районі вшанували працівників житлово-комунальної сфери та побутового обслуговування

В Дніпровському районі вшанували працівників житлово-комунальної сфери та побутового обслуговування

14 березня в Дніпровському районі вшанували працівників побутового обслуговування та житлово-комунальної сфери. Урочистості проходили в Дитячій школі мистецтв № 6 ім. Г.Л. Жуковського (бульв. Верховної Ради, 15). З професійним святом присутніх привітав голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук. Він зазначив, що житлово-комунальне господарство – це важлива соціальна галузь, від налагодженості роботи якої залежать комфорт і затишок у домівках громадян, благоустрій території, чистота і порядок на наших вулицях, у дворах, парках, скверах. Якість надання послуг забезпечується професіоналізмом і відповідальністю людей, що працюють у цій сфері. Очільник району побажав всім міцного здоров’я, щастя, благополуччя та успіхів у нелегкій, але такій потрібній людям справі.

Від імені міського голови Віталія Кличка двом працівникам комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Петро Васильович вручив Сертифікати на отримання службового житла.

За сумлінну працю, вагомі трудові досягнення, повсякденну турботу про мешканців району очільник району вручив Подяки та Грамоти працівникам комунальних підприємств: «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва», по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва, а також фізичних осіб-підприємців.

Після офіційної частини відбувся святковий концерт. Настрій та чудову атмосферу створювали виступи хореографічні та циркові колективи Центру культури та мистецтв Дніпровського району.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку