Головна  →  Новини  →  22 березня 2019

Показові виступи зі східних протиборств вихованців клубів за місцем проживання Дніпровського району

Показові виступи зі східних протиборств вихованців клубів за місцем проживання Дніпровського району

21 березня в приміщенні клубу «Ровесник» (вул. Червоноткацька, 27/2) відбулися показові виступи зі східних протиборств серед клубів за місцем проживання Дніпровського району столиці.

Захід організовано Центром по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання. На змаганнях  були присутні – начальник відділу  молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації – Василь Ільєнко, заступник директора Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району– Ірина Дружченко.

В показових виступах брали участь  клуби за місцем проживання:

  • підлітковий клуб «Рубін» - виступи з Боксу, педагог-організатор – Городнічов Сергій Михайлович. Вихованці клубу продемонстрували тренування  з техніки боксу: удари збоку, знизу, прямі удари та захисні.
  • підлітковий клуб «Горизонт» – виступи з  Дзю-До, педагог-організатор - Федоров Олександр Юрійович. Програма виступів: страховка; акробатика; кидки через спину, обхвати, кидки виконані за рахунок бедра та тазу, ніг; показова боротьба в парах. Вихованці продемонстрували свої вміння володіння технікою Дзю-до.
  • підлітковий клуб «Ровесник» – виступи з Карате, педагог - організатор п/к «Ровесник»– Костенко Владислав Павлович. Програма виступів: демонстрація ударів, проведення бою за запланованою схемою у повітря з кількома суперниками. Вихованці клубу приймають участь в показових виступах, серед яких є призери України та чемпіони м.Києва.
  • підлітковий клуб «Олімпієць», педагог-організатор - Брик Олена Валеріївна. виступи  з Кунг-Фу та Таїландського боксу
  • підлітковий клуб «Атлант», педагог-організатор - Тіщенко Олександр Ігорович – виступи  з Кунг-Фу та Таїландського боксу. Програма виступів: Базові ката з Канфу; Зв’язки «Дикі звірята»; Ката «Кобра»; Тай бокс-  козацький стиль.
  • підлітковий клуб «Час вперед», педагог-організатор-Олєйнікова Тамара Володимирівна – виступи  з Карате.

Організатори та відповідальні за проведення заходу:  Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м.Києва, педагог - організатор п/к «Ровесник»– Костенко Владислав Павлович.

Мета змагань – популяризація здорового способу життя серед дітей, підлітків та молоді, підвищення спортивної майстерності, виховання бажання до занять спортом та зайнятість дітей в позаурочний час.

Вихованці клубів продемонстрували свої уміння, навички та спортивні досягнення, здобуті в процесі спортивних тренувань.  Всі учасники були нагороджені дипломами за участь.

Довідково.

Муай Тай – це комплексна підготовка, що навчає самодисципліні, рішучості, вмінню приймати рішення та проявляти свої навики в потрібний момент.

Таїландський бокс – вид бойових мистецтв з повагою до суперника і беззаперечної підтримки побратимів.

Карате  - бойове мистецтво, що розвинулося з рукопашних китайських бойових мистецтв -цесистема рукопашного бою, що призначається виключно для самооборони. Від клубу продемонстрували свої вміння наймолодші учасники.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку