КМДА Київська міська державна адміністрація


4 квітня 2019

У сквері біля озера Тельбін студенти Дніпровського району провели толоку «Молодь за чистоту рідного району»

У сквері біля озера Тельбін студенти Дніпровського району провели толоку «Молодь за чистоту рідного району»

Сьогодні, 04 квітня, естафету прибирання рідного Дніпровського району прийняли студенти Коледжу при Київському університеті ринкових відносин. Толока-Еко-день «Молодь за чистоту рідного району» відбулася на території спортивно-оздоровчого парку по вул. Шумського, 3 (біля озера Тельбін).

Захід організований за ініціативи відділу молоді та спорту Дніпровської райдержадміністрації за сприянням районного Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень.

Молодь активно взялася за вигрібання торішнього опалого листя та збирання випадкового сміття. Тепер відпочинок та прогулянки на території скверу будуть набагато приємнішими та комфортними.

Довідково.

Захід спрямований на поліпшення стану довкілля задля підготовки території району до проведення святкових заходів з відзначення 50-річчя утворення Дніпровського району.

В подальшому планується проведення такого Еко-Дня на території  Парку культури та відпочинку «Перемога».

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.