Головна  →  Новини  →  15 квітня 2019

В рамках проекту «Лікар у Вашому домі» цього тижня можна пройти обстеження в Дніпровському районі

В рамках проекту «Лікар у Вашому домі» цього тижня можна пройти обстеження в Дніпровському районі

За минулий тиждень у рамках проекту «Лікар у Вашому домі» здійснено 1306 обстежень, а загалом від початку дії проекту – 71 588 обстежень. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«За результатами обстежень минулого тижня у 942 киян у рамках проекту виявлено надмірну вагу, у 608 – підвищений артеріальний тиск, у 256 – високий рівень цукру крові, у 395 – високий рівень холестерину», – зазначив Микола Поворозник.

Окрім того, минулого тижня здійснено 112 виїздів мультидисциплінарних бригад, до яких входять лікар і медсестра первинної ланки, вузькопрофільні спеціалісти. Вони виїжджають до соціально незахищених сімей або до киян, які не можуть самостійно дістатися до медичного закладу, аби отримати допомогу.

Нагадаємо, що кожен охочий може безкоштовно пройти медичні обстеження у наметах із написом «Лікар у Вашому домі» в усіх районах столиці. Зокрема, отримати первинні консультації щодо стану здоров’я, пройти експрес-тестування на неінфекційні захворювання, перевірити рівень цукру та холестерину у крові, виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла.

Цього тижня в Дніпровському районі пройти таке медичне обстеження можна за адресами:

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку